Kelangsungan Hidup

BANTUAN OKU PATAH KAKI

RM 884 dari RM 700.00

126.29%

5 baki hari lagi

Berjaya Mencapai Matlamat Dana

Muhammad SHAFIQ IZANIE bin abdullah
Akaun Disahkan


Assalamualaikum. Saya bernama Shafiq Izanie Abdullah. Seorang OKU yang kini bekerja sebagai tukang urut. Sebelum ini, isteri saya berniaga pisang goreng di gerai dan kini sudah tidak berniaga kerana stok pisang agak sukar untuk diperoleh dan kami tiada lesen berniaga.

Saya perlu membayar bil api yang tertunggak. Duit bantuan JKM sebanyak RM450 tidak mencukupi buat kami sekeluarga. Ini kerana rumah sewa yang perlu dibayar adalah RM550.Saya perlu menampung keperluan harian dan perbelanjaan anak-anak sekolah. Yuran sekolah anak saya sebanyak RM200 juga masih belum dibayar. Semoga ada insan yang sudi membantu saya. Hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya.

Hamba Allah

1 day ago

Ya Allah, ampunilah segala dosa kami dan jadikanlah kami antara orang yang Engkau kurniakan Panduan. Permudahkanlah urusan kami dan perluaskanlah Rezeki kami. Kurniakanlah Keberkatan ke atas segala usaha kami. Sesungguhnya Engkaulah pemberi Rezeki ┼čekelian alam.

Hamba Allah

2 days ago

Semoga Allah memudahkan urusan kita semua.

Hamba Allah

1 week ago

REDHO ALLAH ATAS KAMI...

AZARUL ARIF

1 week ago

Semoga saya dikiurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan isteri yang solehah tahun ini, aamiin

AZARUL ARIF

1 week ago

Semoga saya dikiurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan isteri yang solehah tahun ini, aamiin

AZARUL

1 week ago

Doakan sy dikurniakan isteri yang solehah tahun ini, aaminn

  • Dec 02,2022

    Yuran sekolah mengaji anak sya yg num dua sya dh bayar rm 60 aritu, anak sya skg menduduki ijin (UPKK) ustaz mintak sya langsai kan tungakkan, 


    Yuran pibg anak yg pertama pon stu sen sya masih tak bayar.. Sya dh beri thu guru besar syukur alhamdulillah, ank yg pertama di beri kelonggaran atas faktor sya, yuran pibg blh di lewat kan... Terima kasih sya dh beli getah tongkat dan barang dapo cuma bill api dan sewa rumah sya masih x dpt bayar

  • Nov 30,2022
    Assalammualaikum, nak beli brg dapo, beras, sardin, Paling penting getah tongkat.