Kelangsungan Hidup

MOHON BANTU KELANGSUNGAN HIDUP SAYA

RM 470 dari RM 3,000.00

15.67%

312 baki hari lagi


fatin mawardi binti kamal
Akaun Disahkan


Saya seperti nama di atas memerlukan bantuan untuk kelangsungan hidup kerana keadaan kesihatan suami saya tidak menentu dan saya mohon jasa baik dari anda dapat mempertimbangkan permasalahan saya ini.
Bil elektrik yang terkini tertunggak dan tidak dapat dijelaskan kerana belanja setiap bulan tidak mencukupi. Hal ini kerana keadaan kesihatan suami saya tidak mengizinkan dan sakit tidak menentu. Beliau mempunyai sakit asma kronik kekal.Segala jasa dan sumbangan dari anda semua, saya ucapkan terima kasih. Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.

Hamba Allah

3 weeks ago

Sembuhkanlah penyakit anakku Ahmad. Pertemukanlah kami jalan untuk menjadikannya manusia yang berilmu. Kuatkanlah jiwa dan mental anak perempuanku di asrama.

NUR NABILA BINTI MUHAMAD AZMI

3 weeks ago

Semoga Allah SWT memudahkan urusan awak, urusan saya dan urusan kita semua. InshaAllah. Amin.

Hamba Allah

4 weeks ago

Semoga Allah permudahkan dan berkati semua usaha kita.

Hamba Allah

1 month ago

Semoga sumbangan ini sedikit sebanyak membantu. Didoakan agar anda dapat kerja yang baik untuk menampung kos kehidupan keluarga.

Hamba Allah

1 month ago

Semoga sedikit sebanyak membantu dan didoakan agar anda diberikan pekerjaan yang baik untuk menampung kos kehidupan sekeluarga.

Hamba Allah

1 month ago

Ya allah.. permudahkan segala urusan kami.. dilebarkan pintu rezeki... terimalah segala ibadah kami...

  • May 22,2023
    RM 324.54 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
  • May 16,2023
    Assalamualaikum maaf ganggu...sy perlukan utk belanja harian kerana keadaan kesihatan suami x mengizinkan n xde pendapatan ttp...maaf atas kesulitan permasalahan sy sekeluarga...