Kelangsungan Hidup

RAWATAN SUSULAN SAKIT LUTUT DAN SARA HIDUP

RM 310 dari RM 3,000.00

10.33%

132 baki hari lagi


Chin wei khum
Akaun Disahkan


Saya Vanessa Chin 48 tahun, mempunyai seorang anak lelaki 8 tahun yang menghidap penyakit kencing manis, darah tinggi dan kolesterol. Tiga tahun yang lepas didapati sakit lutut knee osteoarthritis menyebabkan tidak dapat berjalan dan berdiri lama dan berpeluh. Saya dengan rendah hati ingin memohon bantuan sumbangan daripada orang ramai untuk membeli  ubatan tahan sakit dan collagen untuk melegakan kesakitan, rawatan susulan, bil tunggakan elektrik dan kelangsungan hidup.


Oleh kerana suami saya Thomas Ooi 64 tahun yang sakit sendi trigger finger di jari dan tapak tangan masih dalam rawatan dan tak dapat bekerja buat masa ini. Saya memohon maaf atas permintaan ini kerana tak berkemampuan dan berharap dengan sumbangan ini dapat meringankan bebanan hidup yang teramat tertekan.Terima kasih kepada yang sudi menghulurkan bantuan kepada saya. Saya doakan semoga para penyumbang dipermudahkan segala urusan, digandakan rezeki dan sentiasa sihat bersama keluarga. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya di talian 01137212344.

Hamba Allah

1 week ago

Mewakili Arwah Ayahanda Tersayangku, Isa Bin Kassim untuk sama2 kongsikan Pahala Amal Jariah ini (Dengan Izin Allah SWT) kepada Ibuku, Diriku, Adik Beradikku, Ipar duaiku, anak2 buahku dan seluruh Muslimin & Muslimat dan Mukminin & Mukminat samada yang masih hidup dan yang telah meninggal dunia. Moga mendapat Rahmat, diPerluaskan Pintu Rezeki, Kasih Sayang dan Perlindungan dari ALLAH.

Hamba Allah

3 weeks ago

Ya Allah. Ampunkanlah semua dosa2ku. Jadikanlah dirikum hambamu ini dan keluarga yg sentiasa memelihara solat. Lindungi anak2ku dan Berikanlah kejayaan buat mereka Ya Allah. Kejayaan di dunia dan akhirat. Cukupkanlah dan limphkanlah Rezki buat kami sekeluarga. Aaminn Ya Rabb.

Hamba Allah

1 month ago

Semuga dipermudahkan urusan

HAMBA ALLAH

1 month ago

Moga hamba Allah ni masuk Islam, Amin

Hamba Allah

1 month ago

Semoga Allah permudahkan urusan kita, Aamiin..

Hamba Allah

1 month ago

Semoga anda cepat sembuh.

Hamba Allah

1 month ago

Semoga anda cepat sembuh.

Hamba Allah

1 month ago

Semoga cepat sembuh.

Hamba Allah

1 month ago

祝一切所愿悉皆达成,一切苦痛悉皆消除。🙏🏻

  • Sep 19,2023
    Saya untuk beli ubat dan makanan harian
  • Aug 28,2023
    RM 171.54 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
  • Aug 22,2023
    Saya ingin duit untuk ambil beli ubat dan belanja makanan