Perubatan

PERUBATAN DAN PERBELANJAAN KETUMBUHAN KEPALA IBU SAYA

RM 1,020 dari RM 3,000.00

34%

55 baki hari lagi


Norma binti anya
Akaun Disahkan


Saya menulis ini mewakili ibu saya yang bernama Norma Binti Anya. Ibu saya sekarang sedang sakit. Keadaan ia semakin hari semakin sulit ditambah dengan sumber pencarian yang kurang disebabkan faktor kesihatan.

Ibu saya menghidap penyakit kulit seperti ketumbuhan dan memerlukan  rawatan. Ibu saya sekarang hanya bergantung dengan ubat-ubatan yang dibeli di farmasi sahaja. 

Saya berharap anda semua dapat mempertimbangkan keadaan ibu saya. Semoga segala sumbangan, perhatian dan doa anda semua dibalas sebaik-baik ganjaran oleh Allah SWT.


JOPUN

1 week ago

Sy doakan agar ibu anda disembuhkan penyakit yg dihadapi di kepalanya itu dan dimurahkan rezeki duit juga mendapat kesenangan hidup anda sekeluarga... Amin ­čĄ▓

Hamba Allah

1 week ago

Semoga Allah permudahkan segala urusan kempen ini. Aaminn

Hamba Allah

2 weeks ago

semoga Allah memberi kesembuhan kepada pesakit dan di permudahkan segala urusan

AZARUL ARIF BIN MAT JUSOH

2 weeks ago

Semoga saya dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan isteri yang solehah tahun ini, aamiin

Hamba Allah

4 weeks ago

Ya Allah... kurniakan kesembuhan kepada semua kita yang sedang diuji dengan kesakitan dan kesukaran serta diampunkan segala dosa-dosa lalu dan akan datang. Amin.

Hamba Allah

1 month ago

Syafahallah utk ibu.

Hamba Allah

1 month ago

Syafakillah utk ibu

Hamba Allah

1 month ago

Ya Latiif, lembutkanlah hati muhammad syahmi untuk mendirikàn solat, mengeratkan silaturahim dengan adik beradiknya dan tunduk sujud kepadaMu Ya Rabb. Aamiin

Hamba Allah

1 month ago

Semoga saya, suami serta penerima sumbangan dipermudahkan urusan dan diberikan kesembuhan, sihat seperti sediakala. Dan semoga kami suami isteri dikurniakan rezeki zuriat keturunan pada masa terdekat ini. Aamiin ya mujib.

Hamba Allah

1 month ago

Ya Allah berilah hidayah dlm hati ank ank ku agr mereka jd golongan yg mendirikan solat dan ank ank yg soleh solehah. Aamiin

 • Sep 21,2023

  Tiap tiap hari kena cuci luka diklinik. . dua minggu sekali temu janji rawatan dari kota marudu ke kota kinabalu. . Terima kasih kepada yg membantu ... Saya tak mampu nak balas budi tuan puan .. moga allah memberi kesihatan dan dimurahkan rezekin tuanpuan. . . Terima kasih temankan saya menjalani ujian ni .. ujian kita ... 

  Allahuma yassir wala tu assir

 • Sep 20,2023

  bru hbs operation

 • Sep 16,2023


 • Sep 14,2023
  Bagi menampung kos perjalanan dari kota marudu ke kota kinabalu
 • Sep 12,2023

  Apa pun yg kau berikan padaku ya allah aku pasti itu yg terbaik 

 • Sep 10,2023

  Berulat 

 • Sep 05,2023
  RM 216.45 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Aug 27,2023

  Moga disebalik perjuangannya menahan sakit menjadi asbab pengampun dosa dosanya ... Terus kuat ya ibu ... Dan maafkan anakmu .. sehabis kudrat telah aku kerahkan ...  Ini ujian kita .. allah sayang kita ... Aku sayang ibu. .. terima kasih yg membantu. . moga allah memurahkan rezeki anda dan diberikan kesehatan sekeluarga. .. aku pasrah ya allah .. apa pun ketentuanmu. . . Tidak jua menyerah .. cuma tidak terdaya dipikul .. hambamu ini hanya insan biasa. . . Permudakanlah ya allah.   

 • Aug 24,2023
  Terima kasih yg memberi moga allah murahkan rezeki dan diberikan kesehatan .. alhamdulillah
 • Aug 21,2023
  RM 154.71 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.