Kelangsungan Hidup

BANTUAN KELANGSUNGAN HIDUP DAN JELASKAN BIL TERTUNGGAK

RM 190 dari RM 3,000.00

6.33%

94 baki hari lagi


Norkhairunnisa Binti mat asin
Akaun Disahkan


Assalammualaikum, saya Norkhairunnisa Binti Mat Asin, suami saya Mohamad Sharizal Bin Hamzah. Kami mempunyai anak 5 orang yang masih bersekolah dan kecil, suami saya baru bekerja 2 bulan di gudang air, Sebelum ini beliau berhenti dari kerja yang lama sebagai kelindan lori yang menerima gaji harian namun ia tidak cukup untuk menampung kos sara hidup kami sekeluarga. 


Saya bekerja sambilan mencuci tadika 2 kali seminggu. Saya memohon jasa baik semua untuk membantu saya untuk meringankan beban kami. Kami sering terputus bekalan makanan kadang-kadang susu pampers anak dan terbaru ni pihak TNB datang untuk memotong bekalan api kami atas arahan tuan rumah kerana kami tidak dapat menjelaskan bil api. Kami cuba untuk meminta tempoh waktu pada pihak TNB dan tuan rumah sampai hujung minggu depan untuk mencari dan menjelaskan bil api. 
Kami mempunyai banyak lagi keperluan tertunggak 3 bulan seperti van sekolah anak, bil maintenance. Kami betul-betul dalam keadaan tertekan.


Disini kami berharap ada yang sudi untuk bantu kami sekeluarga yang dalam kesempitan hidup.

Hamba Allah

12 hours ago

Ya Allah, kurniakan kesembuhan kepada anak-anak kami yang sakit. Ameen ya rabb

Hamba Allah

17 hours ago

Moga usaha penganjur diberkati Allah kerana menyediakn platform utk penderma menyumbang tanpa prejudis. Doakn kami sefamili diampuni n mendpt Redha Allah swt juga buat umat nabi Muhammad saw.

Hamba Allah

1 week ago

Sedeqah kerana Allah

Hamba Allah

1 week ago

Ya Allah, Kurniakanlah padaku dan kami semua Kejayaan terbesar - kami berlindung dengan rahmat Mu Ya Allah selamat dari azab kubur dan api neraka. Ya Allah kami berlindung dari fitnah kehidupan dan juga fitnah selepas kematian Ya Allah. Ya Allah kami berlindung dari fitnah dajjal al-masihi. Ya Allah masukkan lah kami ke Syurga Firdaus Mu Ya Allah tanpa hisab dan azab ya allah Yang Maha Pengasih

Hamba Allah

1 week ago

semoga kite semua selalu dalam rahmat dan kasih syg Allah. buat baik kerana Allah insyaAllah ganjaran syurga untuk bertemu Allah impian kita..

Tiada Perkembangan