Kelangsungan Hidup

BANTUAN KELANGSUNGAN HIDUP DAN JELASKAN BIL TERTUNGGAK

RM 1,105 dari RM 1,000.00
Berjaya Mencapai Matlamat Dana

Norkhairunnisa Binti mat asin
Akaun Disahkan


Assalammualaikum, saya Norkhairunnisa Binti Mat Asin, suami saya Mohamad Sharizal Bin Hamzah. Kami mempunyai anak 5 orang yang masih bersekolah dan kecil, suami saya baru bekerja 2 bulan di gudang air, Sebelum ini beliau berhenti dari kerja yang lama sebagai kelindan lori yang menerima gaji harian namun ia tidak cukup untuk menampung kos sara hidup kami sekeluarga. 


Saya bekerja sambilan mencuci tadika 2 kali seminggu. Saya memohon jasa baik semua untuk membantu saya untuk meringankan beban kami. Kami sering terputus bekalan makanan kadang-kadang susu pampers anak dan terbaru ni pihak TNB datang untuk memotong bekalan api kami atas arahan tuan rumah kerana kami tidak dapat menjelaskan bil api. Kami cuba untuk meminta tempoh waktu pada pihak TNB dan tuan rumah sampai hujung minggu depan untuk mencari dan menjelaskan bil api. 
Kami mempunyai banyak lagi keperluan tertunggak 3 bulan seperti van sekolah anak, bil maintenance. Kami betul-betul dalam keadaan tertekan.


Disini kami berharap ada yang sudi untuk bantu kami sekeluarga yang dalam kesempitan hidup.

AMIR AMRULLAH

1 year ago

Semoga dapat membantu sedikit sebanyak.Saya tak mampu nak bantu semua, hanya Allah mampu bantu kalian semua.Saya doakan kemudahan dlm hidup.Jangan putus asa,sesungguhnya Allah mendengar doa hambanya.Mohon doa untuk saya juga yg dihimpit masalah kewangan yang serius sejak kehilangan kerja,ditimpa musibah banjir & ditipu dalam urusniaga pembelian.Allah sentiasa ada. Allahu musta'an

AINI ANUAR

1 year ago

Doakan semoga Allah Swt permudahka semua urusan2 kita didunia dan juga di Akhirat. Aamiin YRA.

AINI ANUAR

1 year ago

Doakan semoga Allah Swt permudahka semua urusan2 kita didunia dan juga di Akhirat. Aamiin YRA.

Hamba Allah

1 year ago

Semoga dapat membantu serba sedikit dalam kelangsungan hidup. Dan semoga kita semua dilimpahi rahmat, diberi kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki

Hamba Allah

1 year ago

alawfar aamiin

Hamba Allah

1 year ago

Duit sumbangan dari umi saya Asiah Abdullah dan arwah abah saya Ahmad Bin Omar Bashai. Doakan umi saya diberi kesihatan dan kubur arwah abah saya dilapangkan. Semoga sedikit sumbangan ini dapat membantu anda

Hamba Allah

1 year ago

Semoga dipermudahkan oleh Allah.

Hamba Allah

1 year ago

Ya Allah, Tuhan yang Awal, yang Akhir, yang Zahir, yang Batin. Maharaja yang Tunggal, Maha Perkasa, Maha Pengasih Maha Penyayang dari segala yang Penyayang. Ampuni umat Nabi Muhammad s.a.w, lapangkan segala urusan dan kesulitan mereka. Tetapkan hati kami di jalan Mu agar tidak sesat. Kurniakan Selawat dan Salam ke atas Rasul junjungan kami, Nabi Muhammad s.a.w, sahabat serta ahli keluarga baginda.

Hamba Allah

1 year ago

Ya Allah, kurniakan kesembuhan kepada anak-anak kami yang sakit. Ameen ya rabb

Hamba Allah

1 year ago

Moga usaha penganjur diberkati Allah kerana menyediakn platform utk penderma menyumbang tanpa prejudis. Doakn kami sefamili diampuni n mendpt Redha Allah swt juga buat umat nabi Muhammad saw.

 • Jan 10,2023
  RM 200.00 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Jan 04,2023
  Untuk beli barang makanan Dan pampers anak
 • Dec 06,2022
  RM 236.60 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Nov 27,2022
  Untuk keperluan harian.. untuk barang dapur kami
 • Nov 14,2022
  RM 285.00 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Nov 07,2022
  Untuk belanja keperluan anak2
 • Oct 11,2022
  RM 345.15 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Sep 28,2022
  Saya mohon pengeluaran untuk membuat pmbayaran van sekolah tertggak