Kelangsungan Hidup

MODAL UNTUK IBU TUNGGAL NORAINI BERNIAGA

RM 575 dari RM 3,000.00

19.17%

36 baki hari lagi


NOORAINI BINTI ZAABA
Akaun Disahkan


Assalamualaikum semua saya ingin memohon sumbangan untuk meneruskan hidup saya dan anak-anak. Saya juga baru diceraikan kerana kehidupan saya dibebani hutang keliling pinggang. Perniagaan saya usahakan musnah. Kesihatan saya pula tidak memuaskan disebabkan saya mempunyai penyakit. Ketumbuhan dalam rahim iaitu fibroad.
Saya juga sudah membuat pembedahan bulan 5 tahun lepas. Saya juga sedang menjalankan rawatan psikatri disebabkan depression. Saya mohon sumbangan ini untuk saya bangkit dari ujian Allah beri pada saya. Saya memohon sangat-sangat. Hamba Allah

6 days ago

Ya allah,Ya Rahman,Ya Rahim,ampunkan dosa2 kami,dosa kedua ibu bapa kami,keluarga kami,dosa muslimin dan muslimat,kurniakan kebaikan, pelihara kami dri sebarang keburukan di dunia & akhirat.Tempatkan kami di syurga mu tanpa dihisab,kumpulkan kami bersama nabi muhammad s.a.w.Terimalah solat,taubat dan amalan baik kami.Permudahkan urusan kami di dunia dan akhirat.Aameen.

AZARUL ARIF BIN MAT JUSOH

2 weeks ago

Semoga saya dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan isteri yang solehah tahun ini, aamiin

Hamba Allah

3 weeks ago

Semoga Allah memberkati hidup kita bersama.

Hamba Allah

3 weeks ago

Semoga Allah s.w.t mengurniakan sebaik-baik pertolongan buat saudara seislam yang memerlukan. Semoga kita semua dikurniakan kesembuhan dari segala penyakit dan dikurniakam kesihatan yang baik.

Hamba Allah

3 weeks ago

Semoga Allah mengurniakan sebaik-baik pertolongan buat yang memerlukan. Semoga kita semua sentiasa berada dibawah perlindungan Allah.

 • Mar 20,2023
  RM 60.98 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Mar 09,2023
  BELI BERAS
 • Mar 07,2023
  RM 400.00 telah berjaya dipindahkan ke dalam akaun penerima yang berdaftar.
 • Feb 25,2023
  Bayaran sewa rumah